• Excellent Project Sourcing

    Lees verder

Projecten zijn tijdelijke organisaties. Daarom is het verstandig om niet iedereen van het project team in dienst te hebben. Echter hoe zorgt U dat uw tijdelijke inhuur past bij uw organisatie cultuur, dat deze het juiste profiel hebben zowel in harde vaardigheden (kennis en kunde) als in zachte vaardigheden (karakter, manier van werken, introvert-extrovert, etc.). Want project succes is evengoed zeer afhankelijk van het inhuren van de juiste mensen! Maar hoe?

The PMO Company heeft een zeer snel groeiende pool van 100+ project managers in loondienst die gekozen hebben voor het vak project management. En Project Management is een VAK! (En dus niet alleen een rol die iedereen wel eens kan invullen!). Bij ons is de kwaliteit van de project leden gewaarborgd doordat er sprake is van een loondienst verband, gecertificeerde en ervaren project managers, matching van opdracht met de ervaring, persoonlijkheid en vaardigheden van de kandidaat door o.a. een Personality and Preference Inventory (PAPI 3) assessment alsmede een op de Project Management National Competence Base (NCB) van IPMA gebaseerde project profiel assessment.
Informatie aanvragen

Project Tooling

The PMO Company heeft als visie dat projecten ook gaan profiteren van de digitale middelen die heden ten dage beschikbaar zijn. Middelen (tools) zoals de ERP en CRM systemen die de logistieke en sales processen onwaarschijnlijk veel efficiënter en meetbaar hebben gemaakt. 


Daarom hebben wij, om een optimale project organisatie te kunnen bouwen, ook brede ervaring in het implementeren van project management tools die projecten nóg efficiënter maken.   

Ja, ik wil mijn projecten efficiënter maken met project tooling!