The PMO Company
  • Project en Agile teams bemensen

    Lees verder

Projecten zijn tijdelijke organisaties. Daarom is het verstandig om niet iedereen van het project team in dienst te hebben. Dit geldt met name voor de project professionals: adviseurs die u helpen uw doelen te bereiken. Echter hoe zorgt u dat uw tijdelijke inzet past bij uw organisatie cultuur, dat deze het juiste profiel hebben? Zowel in harde vaardigheden (kennis en kunde) als in zachte vaardigheden (karakter, manier van werken, introvert-extrovert, etc.)?? Want project succes is evengoed zeer afhankelijk van het inzet van de juiste mensen! Maar hoe?‚Äč

The PMO Company beschikt, als partner in Agelerate, over een pool van 300+ project professionals in loondienst die gekozen hebben voor het vak (Agile) Project Management. En Project Management is een vak! (En is dus niet alleen slechts een rol die iedereen wel eens kan invullen!).

Bij ons is de kwaliteit van de projectleden gewaarborgd doordat onze medewerkers  gecertificeerde en ervaren project professionals zijn en wij matching van opdracht met de ervaring, persoonlijkheid en vaardigheden van de kandidaat door o.a. een Personality and Preference Inventory (PAPI) assessment doen. Daarbij nemen wij ook nog een op de Project Management National Competence Base (NCB 3) van IPMA gebaseerde project profiel assessment af.

Idealiter leveren wij zelfs een klein regie team dat gezamenlijk volledige verantwoordelijkheid neemt voor de project resultaten!
Informatie aanvragen

Project Professional Assessement

De door ons ontwikkelde assessment op basis van IPMA's NCB3 profielen helpt bij het bepalen of iemand meer strategisch, tactisch of operationeel opereert en laat zien voor welke functie profielen de vaardigheden van de desbetreffende professional het beste tot zijn recht komen.   

Ja, ik wil een assessment (laten) doen !