• Project People Development

    Lees verder

Uw mensen zijn uw belangrijkste assets, dat is algemeen bekend. Maar om uw mensen succesvol te laten zijn en verder te groeien en zich te ontwikkelen zijn wel randvoorwaarden nodig: goede organisatie inrichting (afspraken, cultuur, etc.) en goede begeleiding en training. Op project management gebied beslaan wij alles wat nodig is om uw mensen op het hoogste niveau in projecten te krijgen.

The PMO Company levert trainingen en coaching op gebieden als PMP, AGP, IPMA, Prince2, Agile, Scrum, Safe, etc. Maar ook hebben we een prachtige Project Management Game welke uw team voor levensechte project beslissingen zet!


Alleen doen wij onze trainingen niet met een standaard boekje en oefeningen….. Wij passen elke training aan aan uw WoW (Way of Working)! Vandaar bij ons geen open inschrijvingen, maar alleen goede referenties!
Informatie aanvragen

Project Tooling

The PMO Company heeft als visie dat projecten ook gaan profiteren van de digitale middelen die heden ten dage beschikbaar zijn. Middelen (tools) zoals de ERP en CRM systemen die de logistieke en sales processen onwaarschijnlijk veel efficiënter en meetbaar hebben gemaakt. 


Om uw mensen optimaal te laten renderen in projecten kunnen wij krachtige tools inzetten die het beste uit uw projectteam haalt.

Ja, ik wil mijn projecten efficiënter maken met project tooling!