The PMO Company
  • Project Organisaties inrichten

    Lees verder

Wij geloven dat project managers en scrum masters meestal goed werk doen in hun organisaties, maar.... 
is de organisatie ook het project team goed aan het ondersteunen?! 

​Onze coachende aanpak is om de manier van werken (Way of Working = WoW) in een workshop samen met het kernteam te beschrijven en te optimaliseren en dan mee te helpen om deze afspraken te laten landen bij alle medewerkers (buy-in creëren) door training en coaching. Daarbij maken we o.a. gebruik van een ISO21500 audit. We doen dit als één van de eerste  gespecialiseerde project advies bureau van Nederland. Dit zorgt ervoor dat u ook met het ISO21500 voor Project Management advies uw eigen klanten kan laten zien dat Project Management bij U de juiste aandacht krijgt.


De resultaten zijn een project organisatie waar teamleden elkaar weten te vinden, helderheid en duidelijkheid bestaat over de te volgen stappen en er veel zichtbaarheid en transparantie is met betrekking tot alle project resultaten en voortgang. Tevens kan er project tooling geïmplementeerd zijn die planning, rapportage en samenwerking nog makkelijker en efficiënter maakt.


Voor ons kan dit over de as van elke willekeurige standaard gaan: onze expertise beslaat IPMA, PMI, Prince2, MSP, P3O, etc. Wat het beste werkt in de organisatie staat voorop!
Informatie aanvragen

Project Tooling

The PMO Company heeft als visie dat projecten ook gaan profiteren van de digitale middelen die heden ten dage beschikbaar zijn. Middelen (tools) zoals de ERP en CRM systemen die de logistieke en sales processen onwaarschijnlijk veel efficiënter en meetbaar hebben gemaakt. 


Daarom hebben wij, om een optimale project organisatie te kunnen bouwen, ook brede ervaring in het implementeren van project management tools die projecten nóg efficiënter maken.   

Ja, ik wil mijn projecten efficiënter maken met project tooling!