PMO Company

Loyaal & Toegewijd !

Wij gaan eerst problemen aanpakken en oplossen en dan praten we over wat het waard was.

Minder beloven, meer opleveren is ons adagium!

Hoe?

Samen met onze collega's en partners hebben wij 200+ project professionals in dienst die project management en agile programma's uitvoeren.

Wij zien project uitvoering en beheersingt als een vak !

Dit vak vraagt om de nodige certificaties, ervaring, intervisie en middelen. Wij werken al 14 jaar lang aan het perfectioneren van deze gereedschapkist met en voor onze medewerkers.


We opereren volgens onze kernwaarden:

  • Professionaliteit
  • Dienstbaarheid
  • Loyaliteit
  • Klant gericht
  • Win - Win - Win


We coachen en begeleiden elkaar en werken veelal in teams. Soms met één professional als de enige zichtbare persoon voor de klant, maar altijd met enkele collega's die meedenken en soms ook meedoen. Hierdoor kan eenvoudig werk opgepakt worden door junior consultants en wordt de rekening voor onze klanten lager dan als de senior consultant zowel de complexere, als eenvoudige operationel taken zou moeten oppakken. Hierin zit ook die genoemde win-win-win: Wij winnen, want samen werken is leuker en meer leerzaamvoor onze mensen, de klant wint, want er komt meer kennis en ervaring beschikbaar voor hetzelfde budget en allen winnen want de resultaten zijn altijd beter wat ook een geweldig positief  WIN gevoel geeft!We zijn continue op zoek naar leuke project uitdagingen en ook naar de betere gecertificeerde project professionals die onze zelf ook operereen volgens onze kernwaarden en passen bij onze coachende 'people-first' cultuur.


Graag vertellen we meer in een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op!